Wie zijn wij


Mijn naam is Carla Richie, woonachtig IJsselstein.


ZZP-er in massagetherapie, stresscounseling, specialist in ontspanning & balans.Ik ben Karin van den Berg, woonzaam in Arnhem.


ZZP-er in (Personal) training, leefstijlcoaching en voeding.Ontstaan website

Van de ene op de andere dag zagen ook wij ons inkomen (grotendeels) wegvallen door de Corona crisis, doordat we (een deel van) onze werkzaamheden noodgedwongen moesten neerleggen. Tegelijkertijd zag Karin een oproep om ondernemers met elkaar te verbinden, om de pieken die ontstaan in de vraag bij de ene ondernemer op te vangen door andere ondernemers of ZZP-ers die nu hun werkzaamheden zien wegvallen. Van daaruit hebben we heel snel deze website in elkaar gezet, in de hoop ondernemers in deze moeilijke tijd met elkaar te kunnen verbinden en samen de samenleving (financieel) overeind te houden. Ook de Gelderlander heeft er een stuk over geschreven, lees hier het artikel.

De oproep die ons bracht tot dit initiatief

Vanuit een mooi initiatief van supermarktondernemer Cor Willems van de Plus is bij ons het idee voor dit initiatief ontstaan. Ook de Gelderlander vond het een mooi initiatief, lees hier het artikel. Via een oproep zei hij het volgende:

“Samen staan we sterker!

Het corona virus heeft veel impact op het bedrijfsleven. Winkels zoals supermarkten en drogisten ervaren topdrukte. Anderzijds zijn het ook onzekere tijden voor ZZP’ers en (kleine) ondernemers.

Opdrachten worden geannuleerd, nieuwe opdrachten blijven uit en sommige sectoren moeten zelfs tijdelijk helemaal sluiten. Hierdoor komen er minder inkomsten binnen.
Omdat ik van mening ben dat we de ZZP’ers en kleine ondernemers niet in de steek moeten laten en we samen sterker staan, in goede maar ook in moeilijkere tijden doe ik daarom de volgende oproep:

Ben jij ZZP’er en of ondernemer in de gemeente Heumen en heb jij medewerkers die je nu geen werk kunt bieden, dan kunnen we elkaar misschien helpen. Wij hebben een grotere vraag naar online bestellingen. Deze moeten allemaal gepickt worden in de winkel en bezorgd worden in de regio. Wij kunnen momenteel genoeg helpende handen gebruiken.”